1

Четврти спрат

Апартман

Апартман

Апартман је нов, луксузан и простран, налази се на четвртом спрату зграде тржног центра „Ренесанса“, у самом центру града. Поседује ходник, дневни боравак, поплочани кухињски део, три собе и комплетно опремљено купатило са хидромасажном кадом за пуни угођај. Оно што овај апартман чини посебно атрактивним је модерна спаваћа соба кружног облика са мноштвом прозора и спуштеним плафоном који стварају изузетно пријатан и светао амбијент. Под је обложен плочицама и паркетом. Апартман има централно грејање и клима уређај.

Могуће су корекције простора у складу са захтевима наших клијената.

Пословни простоp

Пословни простоp

Нов локал, на атрактивној локацији. Налази се на другом спрату зграде тржног центра „Ренесанса“ на веома посећеном месту па представља идеалну локацију за канцеларисјки простор. Под је обложен гранитним плочицама.

Могуће су корекције простора у складу са захтевима наших клијената.

О нама

Захваљујући ексклузивној локацији пословних локала (у строгом центру града), њиховим мултифункционалним могућностима у погледу организације савременог пословања, доминантној фасади и модерном ентеријеру, "Ренесанса" представља прави избор како за кориснике пословног простора, тако и за људе који уживају у куповини и пријатном амбијенту.

Детаљније...

Будимо у контакту

Уколико имате нека питања везана за наше пословање или сте заинтересовани за закуп локала, стојимо Вам на располагању.

  • Адреса: Краља Александра
  • Телефон: 063/802-4690
  • Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ви сте овде: Почетна ЗАКУП IV СПРАТ