1

Трећи спрат

Апартман

Апартман

Луксузни, нови апартман се налази на трећем спрату зграде тржног центра „Ренесанса“, у самом центру града што га чини примамљивом локацијом за све Ваше госте. Поседује две собе, пространи дневни боравак са поплочаним кухињским делом и комплетно опремљено купатило са хидромасажном кадом за пуни угођај. Апартман садржи централно грејање и клима уређај.

Пословни простоp

Пословни простоp

Локал је нов, на атрактивној локацији. Налази се на трећем спрату зграде тржног центра „Ренесанса“, у строгом центру града па представља идеалну локацију за канцеларијски простор. Зид ка ходнику је у стаклу. Под је обложен гранитним плочицама. У оквиру локала се налази мали тоалет.

Могуће су корекције простора у складу са захтевима наших клијената.

Пословни простоp

Пословни простоp

Локал је нов, простран и функционалан, на атрактивној локацији. Налази се на трећем спрату зграде тржног центра „Ренесанса“. Под је обложен гранитним плочицама.

Могуће су корекције простора у складу са захтевима наших клијената.

О нама

Захваљујући ексклузивној локацији пословних локала (у строгом центру града), њиховим мултифункционалним могућностима у погледу организације савременог пословања, доминантној фасади и модерном ентеријеру, "Ренесанса" представља прави избор како за кориснике пословног простора, тако и за људе који уживају у куповини и пријатном амбијенту.

Детаљније...

Будимо у контакту

Уколико имате нека питања везана за наше пословање или сте заинтересовани за закуп локала, стојимо Вам на располагању.

  • Адреса: Краља Александра
  • Телефон: 063/802-4690
  • Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ви сте овде: Почетна ЗАКУП III СПРАТ